In samenwerking met Twynstra Gudde en Novaim ontwikkelde Jo Bos een tweetal online scans ter ondersteuning van het reviewen van programma’s en projecten. De scans brengen in kaart welke beelden betrokkenen hebben over het verloop van het project of programma. De rapportage geeft volop verbeterpunten. Deelnemers reageren op 50 indicatoren die het verschil maken tussen falen of slagen van projecten en programma’s. Ze vallen in categorieën: zingeving, vakmanschap, plan, team en sturing. Het reageren op de stellingen is onderdeel van een review, waarin bijvoorbeeld ook verdiepende interviews, groepsgesprekken en review van documentatie een rol kunnen spelen.

→ Bekijk de brochure met informatie en suggesties voor toepassing van de scan

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2017 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design