In de aanloop naar het PGMOpen congres 2017 interviewden we programmamanagers over hun visie op leiderschap. Een aantal van hen vertelt erover op video. Als eerste in een reeks Marjon Bachra, programmamanager Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). In mei 2012 begon ze als hoofd van het bureau Convenant Gezond Gewicht. Inmiddels staat ze aan het hoofd van de Stichting Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG).

Over voor de troepen uitlopen, buiten de lijntjes kleuren en omgaan met opdrachtgevers waar je het ook niet altijd mee eens bent, luisteren naar je gevoel en soms ook gewoon lol maken.De video is een registratie op basis van en eerder uitgebreid interview in opdracht van JoBos en Twynstra Gudde.

→ Lees het hele interview (pdf)

→ Overzicht van alle interviews

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design