Interview met Fredrik Jansen, programmamanager Kwaliteit Dienstverlening bij de Nationale Politie. We vroegen hem naar lessen uit eerdere programma’s. Over het belang van de stip aan de horizon, maatschappelijke meerwaarde, over samengang in effect…

“Voor meer veiligheid op de langere termijn moet je partijen op elkaars plattegrond laten lopen. Zodat ze gebruik kunnen maken van elkaars inzichten om samen beter te worden”. Hij gaat in op het belang aan van gezamenlijke agendasetting als voorwaarde voor strategische steun; focus op zichtbaar rendement en het belang van ondernemerschap, juist op tactische niveau in (ambtelijke) organisaties.

Tot januari 2017 werkte Fredrik als directeur bij Twente Safety & Security. Een programma dat gaat over innovatie in veiligheid. Door denken en doen samen te brengen. En door de juiste mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen. Op zoek naar slimme oplossingen om veiliger te wonen, te werken en te leven. Naast dit maatschappelijk rendement moeten de oplossingen leiden tot meer business en meer banen in de veiligheidssector in Twente.

“De passie spat uit mijn ogen.. dat is de droom die we gaan waarmaken… de uitdaging uitdaging die daarbij hoort is geduld opbrengen.”

→ Lees het hele interview (pdf)

→ Overzicht van alle interviews

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design