Hans Licht en Jo Bos geven weer een eendaags seminar ter introductie van Programmatisch Creëren. Deelnemers krijgen een goed beeld van de essenties van deze programmabenadering en de toepasbaarheid in hun eigen praktijk.

Het wordt een intensieve dag, met veel casuïstiek, een groot aantal praktische tips en nieuwe inzichten.

De competenties om te werken in flexibele werkomgevingen worden in de komende jaren steeds belangrijker. In alle sectoren groeit de dynamiek en vrijwel niemand kan in zijn eentje grote veranderingen of uitdagingen aan. Samenwerking in allianties, netwerken en ketens wordt steeds vanzelfsprekender. Binnen organisaties, tussen organisaties. En daar past programmatisch werken bij uitstek bij. Programmatisch Creëren is een van de toonaangevende visies op programmatisch werken.

Aan bod komt:

  • wanneer kiezen voor een programma?
  • de aanpak van een programma
  • een gezamenlijke visie als basis van programmasucces
  • formuleren van doelen die focus geven
  • vertalen van doelen naar een werkplan en DIN (Doelen – Inspanningen – Netwerk)
  • monitoren van de voortgang
  • inrichten van een effectieve sturing En natuurlijk gaan we uitgebreid in op de praktijk van de deelnemers.

De volgende dag vindt plaats op 9 november 2017 en duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Locatie: Amersfoort, omgeving Centraal Station. Kosten € 425,–, inclusief koffie/thee en lunch, exclusief 21% BTW. De deelnemers ontvangen het boek ‘Programmatisch Creëren’ (Jo Bos, Anne Jette van Loon, Hans Licht; Scriptum 2013). Aanmelden kan hier  of:

→ Download de flyer

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design