Op donderdag 11 januari 2018 kunt u kennismaken met de inhoud en opzet van de leergang Strategisch Programmamanagement van AOG School of Management. Die ochtend (van 10.00 tot 13.00 uur) vindt in Nunspeet het proefcollege plaats van de 12de editie van deze leergang. In ruim 10 jaar hebben al meer dan 150 mensen de leergang met succes gevolgd met steeds weer veel waardering voor opzet en inhoud van de leergang.

Tijdens het proefcollege geeft kerndocent Jo Bos een beeld van het programma. Hij zet het belang van programmamanagement in de context van ontwikkelingen in organisaties in deze tijd. Hebt u interesse, via de site van AOG ontvangt u meer informatie:

https://www.aog.nl/opleidingen/leergangen/strategisch-programmamanagement/

Hieronder enkele ervaringen van deelnemers in eerdere groepen.

Thio van der Velde, Programmamanager Dienstverlening bij Gemeente Dronten over de leergang Strategisch Programmanagement

“De opleiding Strategisch Programmamanagement zou een verplichte startkwalificatie moeten zijn voor iedere programmamanager. Visievorming, methodieken, modellen, leiderschap, verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Al deze elementen worden door zeer bekwame en gelouterde topdocenten overgebracht, ondersteund door een wereld aan literatuur en onderzoek. De opleiding zet werkelijk aan tot een nieuwe manier van denken.”

Citaten uit de evaluatie:

  • “Zowel voor, tijdens als na de gevolgde leergang een gedegen informatie verstrekking, een zeer goede procesbegeleiding en opzet van de leergang.”
  • “Uitstekend! Op zowel inhoud, als verwevenheid met praktijk, als ook de facilitaire omlijsting.”
  • “Mijn ervaring is zeer positief. Ik heb veel inhoudelijke kennis opgedaan en deze direct in de praktijk kunnen brengen. De docenten waren over het algemeen inspirerend en het programma zat goed in elkaar.”

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design