In voor- en najaar verzorgt Jo Bos een training programmamanagement voor SBO, het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid. Deze praktijkgerichte opleiding bestaat uit 5 eendaagse bijeenkomsten in Utrecht. Alle aspecten van het  opzetten en organiseren van een programma komen aan de orde. In de training krijgt u een solide theoretische en praktische basis voor het werken in of het leiden van een programma. De laatste training kreeg rapportcijfer 8,8. Vooral het praktische karakter en de afwisseling in de manier van werken worden hoog gewaardeerd. U werkt met casussen en voorbeelden uit uw eigen praktijk. Doordat er deelnemers zijn vanuit veel organisaties leren ze ook veel van elkaars ervaringen.

In de brochure lees je meer over inhoud en achtergronden. Aanmelden kan via info@jobosenco.nl door een kort berichtje te sturen. Daarna zorgen wij dat er contact gezocht wordt.

Cursusdata voorjaar 2018

  • 8 maart
  • 29 maart
  • 19 april
  • 17 mei
  • 7 juni

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design