Op 9 februari kregen deelnemers van de 11de leergang Strategisch programmamanagement van AOG School of Management na een jaar hard werken in de senaatskamer van de Rijksuniversiteit Groningen.hun diploma uitgereikt. Daarmee rondden zij de meest complete opleiding op het gebied van programmamanagement in Nederland af. In 7 modules met elk 5 colleges werden alle aspecten van het vak uitgebreid behandeld. Als afsluiting schreven de deelnemers een visiedocument en deden een examen. Onder ‘Lees meer’ vindt u informatie over de nieuwe groep die start op 19 en 20 maart. De 12te leergang staat alweer op het punt van beginnen. Op 19 en 20 maart a.s. start de nieuwe groep. Klik voor meer informatie over de leergang.  Er is ook een brochure.

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design