In het contact dat we hebben rond opdrachten en vragen laat je onontkoombaar persoonlijke gegevens achter. Daarom informeren we je graag over wat er mee gebeurt, met welk doel en hoe ze worden bewaard. Dat staat in de heldere privacyverklaring op deze site, die je hieronder kunt bekijken. We vielen je al niet lastig met ongevraagde mail, we koekeloerden niet in koekjes, en we handelden niet stiekem met je testgegevens. Het nieuws? Dat blijft zo. Jo Bos werkt bij gratie van vertrouwen en een integere relatie. Dat willen we hierbij graag bevestigen. De zaakjes zijn op orde. Mocht je vragen hebben of inzage in wat we van je bewaren, dan gaan we daar graag op in.
→ naar de privacyverklaring

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design