Op 20 september a.s. start de 11de  training programmamanagement van SBO, het Studiecentrum Bedrijf en Overheid. Deze praktijkgerichte opleiding bestaat uit 5 eendaagse bijeenkomsten in Utrecht. Alle aspecten van het opzetten en organiseren van een programma komen aan de orde. Het vak wordt besproken vanuit methodisch perspectief, vanuit het perspectief van leiderschap en teamvorming, vanuit de theorieën over veranderkunde en samenwerking. In de training krijg je een solide theoretische en praktische basis voor het werken in of het leiden van een programma. Daarnaast reikt Jo veel praktische tools aan. De laatste training kreeg rapportcijfer 9,6!

Vooral het praktische karakter en de afwisseling in de manier van werken worden hoog gewaardeerd. Je werkt met casussen en voorbeelden uit je eigen praktijk. Omdat er deelnemers zijn vanuit veel organisaties leren ze ook veel van elkaars ervaringen en praktijk.

Heb je interesse, in de brochure lees je meer over inhoud en achtergronden. Aanmelden kan via info@jobosenco.nl door een kort berichtje te sturen. Daarna zorgen wij dat er contact gezocht wordt. Je kunt je ook rechtstreeks bij SBO inschrijven.

Cursusdata najaar 2018

  • 20 september
  • 11 oktober
  • 1 en 22 november
  • 13 december

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design