De kerngroep van de PGM Community heeft besloten te stoppen met de Community. Deze stap vloeit voort uit een verschil van inzicht over de koers van de community. Dat betekent niet dat er geen mogelijkheid meer is om met collega programmamanagers over actuele thema’s in gesprek te gaan. Onder de noemer PGM Open Netwerk organiseren de initiatiefnemers van het PGM Open Event 5 à 6 keer per jaar kleinschalige bijeenkomsten voor programmamanagers en andere geïnteresseerden. Op die manier willen we je, aanvullend op het PGM Open Event en andere activiteiten die we ondernemen, de gelegenheid geven je verder in je vak te ontwikkelen. Het netwerk richt zich zowel op de ervaren als de minder ervaren programmamanager. De groep staat open voor alle programmamanagement methodieken.

Veel interessante thema’s
Er komen veel interessante thema’s voorbij. Soms nemen we een actueel programma en vertelt een programmamanager over zijn of haar ervaringen. Andere keren belichten we het vak vanuit bepaalde inhoudelijke invalshoeken. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken aan programma’s, de toepassing van het agile-denken in programma’s, de professionele identiteit van de programmamanager, regievoering zonder macht of besluitvorming in programma’s.

Uitnodiging om mee te doen
Wij moedigen je van harte aan om mee te doen aan de activiteiten die het netwerk ontplooit. Ze geven je nieuwe inspiratie en de mogelijkheid andere programmamanagers uit hele andere organisaties en contexten te ontmoeten. Je kunt participeren als deelnemer, maar zeker ook als inleider, spreker, facilitator of mede-drager van het netwerk. Je bent van harte welkom ook zelf thema’s aan te dragen of een avond te organiseren!

→ Meer informatie

 

 

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design