Programmamanagement en maatschappelijke transities
Op 7 februari 2019 vindt de zevende editie plaats van het PGM Open, hét event in Nederland voor programmamanagers waar ik al sinds de start in participeer. We staan deze keer stil bij de kracht van en grenzen aan programmamanagement als aanpak van maatschappelijke transities (zoals klimaat, energie, zorg, smart cities, etc). Op de site tref je veel meer informatie en achtergronden aan. Hier kun je je ook al aanmelden (nu nog met vroegboekkorting en groepskorting!) en inschrijven voor de nieuwsbrief. Wil je een bijdrage leveren door een sessie te verzorgen: laat het weten! Ook daarvoor geldt, alle info op de site.

Aanmelden PGMO

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design