Volop variatie en sprekers met impact.
Het programma van het PGM Open 2019 is gevuld. Zoals altijd bestaat het uit stevige, inhoudelijke bijdragen, inspiratiesessies en alles daar tussenin. Er is weer volop variatie op 7 februari 2019.

Onder “lees meer” vind je voorbeelden van de workshops waar je aan kunt deelnemen. Kaspar van der Laan (foto) sluit de dag af met een lach. Hij is comedian, cabaretier en tekstschrijver en won in 2018 de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival.

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” – Volkskrant

In de workshop over Klimaatneutraal A’dam 2050 gaan Maureen van Eijk (Programmamanager Amsterdam) en Hannah Boven (zelfstandig adviseur) met deelnemers in gesprek en leggen vragen en dilemma’s voor die zij tegenkomen en nemen ons mee in hoe ze deze transitie aanpakken.

Bani da Lima, manager behandelzaken Jellinek Minnesota, neemt ons mee in de 12 stappen van de Minnesota behandeling uit de verslavingszorg (bekend van de ‘AA’, ofwel Alcoholics Anonymous). Samen onderzoeken we welke lessen we kunnen leren van deze behandelstappen en in hoeverre ze toepasbaar zijn op (en in) onze programma’s rond transities.

Edwin Kaats en Manon de Caluwé (Commoneye) verkennen in hun workshop samen met ons wat programmamanagers als alliantiemanager of netwerkleider aan handelingsreperoire nodig hebben om optimaal opgavegericht samen te kunnen werken binnen transities.

Kijk hier voor het hele programma. Meld je aan via de PGM Open site . Voor groepen gelden aantrekkelijke kortingen.

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design