Dit jaar vindt voor de zestiende keer de verkiezing plaats van het Managementboek van het Jaar. Leiderschap van de Programmamanager van Jo Bos en collega-auteurs staat op de longlist. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op. 

Weinig landen hebben zo’n traditie op het gebied van managementboeken als Nederland en België. Er is door de jaren heen een brede basis gegroeid van auteurs, deels met een academische achtergrond en deels uit de praktijk. Er is een aantal uitgeverijen – de een algemener georiënteerd, de ander meer specifiek – die daar af en toe een regelrechte bestseller aan hebben en er anders toch genoeg aan verdienen om ook nieuwe auteurs een kans te kunnen geven. En onmisbaar hierbij: er is een trouwe kring van lezers die al die boeken niet alleen aanschaffen maar er ook echt wat mee doen.

De andere boeken vind je hier.

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design