Volop variatie en sprekers met impact.
Donderdag 7 februari liep De Fabrique in Utrecht vol voor het 7de PGM Open 2019. Rond 350 deelnemers en inleiders verzamelden zich rond het thema “Programmamanagement als effectieve aanpak van maatschappelijke transities”. Naast inspirerende inleidingen van Derk Loorbach en Maarten Otto werd het thema in meer dan 20 workshops verder uitgewerkt. Het was weer een geslaagd congres, zowel inhoudelijk als vanuit onze ambitie om een ontmoetingsplaats te creëren voor mensen die met programmamanagement bezig zijn.

Een video geeft een eerste indruk. Op de site van  PGMOpen vind je alle inhoudelijke bijdragen en meer foto’s van het event.

 

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design