Programma’s verlopen zelden op de manier zoals vooraf bedacht. Ze vragen dat je periodiek even een stapje terug doet en met betrokkenen reflecteert op waar het programma staat. Dat gebeurt nog (te) weinig.

Het uitvoeren van een programmareview kan op verschillende manieren. Het is daarbij zoeken naar een methode die past bij jou, jouw programma en jouw organisatie. Dirk Jan de Bruijn, Niels van Loon, Jo Bos nemen je op 13 mei graag mee op de volgende bijeenkomst van het PGM Open netwerk.

De bijeenkomst van het PGM Open Netwerk op 13 mei a.s. gaat over de zin en onzin van programma-reviews. Daarnaast komen drie vormen voor het uitvoeren van en van een programmareview langs. En natuur lijk uitgebreid kan om uit te wisselen.

Meer informatie over de bijeenkomst 

Daar vind je ook informatie over de andere bijeenkomsten van het PGM Open Netwerk van dit jaar.

→ Lees meer over programmareview en onze tool daarvoor 

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design