Jo Bos & Co verzorgt al jaren een training programmamanagement voor SBO, Studiecentrum Bedrijf en Overheid. Dit najaar starten we op 12 september ook met een training Projectmatig creëren (PMC). PMC is in 20 jaar uitgegroeid tot een van de dominante visies op projectmanagement. Ze wordt vooral in overheid en non-profit gebruikt als standaard voor de aanpak van projecten.

De training duurt 4 dagen en behandelt alle aspecten die nodig zijn voor het uitvoeren van een project: start van een project, definiëren en structureren, beheersen, risico- en, stakeholdermanagement en het bouwen aan en sturen van een team.

Lauren Algra verzorgt namens Jo Bos & Co de training. Lauren heeft veel ervaring als projectleider en trainer en kan vanuit haar eigen praktijk veel ervaringen delen.

Data: dinsdag 12 september en 3 oktober 2019 en donderdag 29 oktober en 19 november 2019
Locatie: Utrecht

Lees de blog van Lauren of lees de brochure.

Aanmelden kan via SBO of via een mail aan Jo Bos 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design