Het programma van PGM Open Event 2020 is rond. Het thema ‘Als de spanning oploopt..’, krijgt aan het einde van de dag vorm met illusionist, mentalist en creatief denker Jan Reinder, onder meer bekend van RTL Late Night.

Hij geeft zijn visie over hoe je meer haalt uit werk en leven. Hij wil graag mensen verwonderen, aan het denken zetten en creativiteit stimuleren.

Het thema “Als de spanning oploopt…” wordt van veel interessante invalshoeken belicht. In casussen, met persoonlijke verhalen, vanuit de psychologische invalshoek (bijvoorbeeld wat doen sporters om goed om te gaan met druk), met handige instrumenten en werkvormen, etc. Bekijk het programma en schrijf je in.

→ Meer info en inschrijven

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2020 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design