Als je regelmatig in projecten en programma’s werkt, dan gebruik je waarschijnlijk steeds dezelfde manier voor de stakeholderanalyse en de risicoanalyse. Ook het opstellen van de planning is een routine geworden. Misschien ben je daar heel tevreden over. Maar heb je er wel eens bij stil gestaan, dat deze ‘iedere-keer-hetzelfde-aanpak’ ervoor kan zorgen dat:

  • Je daarmee ook structureel zaken over het hoofd ziet?
  • Je je blinde vlekken niet onderzoekt en uit de weg ruimt?
  • Je niet meer zo scherp bent als toen je het voor het eerst deed?
  • Je steeds een soortgelijk resultaat krijgt, ongeacht de context?

Maar hoe voorkom je dit?

Door het anders, creatiever, aan te pakken. Dat ga je ervaren tijdens deze PGM Open Netwerkbijeenkomst. In deze workshop maken we onder begeleiding van Henri Haarmans van de Facilitation Academy een korte inventarisatie van de ‘standaard’ manier om gezamenlijk met een groep een product, bijv. een stakeholderanalyse, op te leveren. Daarna ervaar je aan de hand van een case een creatieve aanpak om hetzelfde product op te leveren. We vergelijken beide aanpakken met elkaar en scoren de creatieve aanpak.

Op deze avond maak je kennis met 3 of 4 verschillende creatieve werkvormen, die je daarna in je eigen praktijk direct kunt toepassen.

Locatie is het kantoor van Twynstra Gudde, Oliemolenhof 14A in Amersfoort. De bijeenkomst duurt van 18:00 tot ca 20:45. We vragen een eigen bijdrage van € 25,- ex BTW. Er zijn broodjes vanaf 17:30. Zie de routebeschrijving richting het kantoor van Twynstra Gudde, inclusief parkeervoorzieningen.

→ Meer informatie en aanmelden

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design