Het PGM Open 2020 was weer een feest. Wat een mooie verzameling van waardevolle bijdragen en daarmee inzichten op het gebied van programmamanagement levert zo’n dag op.

In de inspirerende keynotes van Victor Lamme en Mohamed el Mokaddem werd het thema vanuit allerlei invalshoeken belicht. Inzichten over kuddegedrag, emoties, goed opdrachtnemerschap en zelfs hebzucht gaven nieuwe manieren om naar samenwerken onder spanning te kijken. Jan Reinder liet aan het einde van de dag prachtig zien dat ons gedrag, zeker wanneer we onder druk staan, vaak geheel onbewust tot stand komt. In mooie workshops werd vanuit allebei kanten naar het thema “als de spanning oploopt” gekeken. Hier een eerste impressie. Meer informatie op de site van PGM Open.

→ Video impressie

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design