Er is  een nieuwe Co! Per 1 oktober 2020 versterkt Niels van Loon het netwerk van Jo Bos &Co.

Niels is een enthousiaste programmamanager / interim manager met ruim 25 jaar ervaring met programma’s, projecten, veranderen en ICT management. Zijn kracht is om een verandering voor elkaar te krijgen door een combinatie van richting geven en verantwoordelijkheid voor nemen voor de implementatie van de verandering. Niels is snel thuis in organisaties en maakt makkelijk contact met mensen. Hij weet resultaatgerichtheid te combineren met aandacht voor mensen. Als lid van het PGM OPEN kernteam werkt Niels samen met anderen aan de continue ontwikkeling en vernieuwing van het vakgebied Programmamanagement.

→ Niels van Loon

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design