Veel programmamanagers worstelen met het monitoren en sturen van hun programma, omdat ze niet over goede tools beschikken. Tijdens deze PGM Open Netwerk-sessie presenteert Antoinette Wieman van Bizaline tools die programmamanagers helpen om te sturen op hun programma. Deze tools worden door diverse organisaties en programma’s met succes ingezet. Vanuit die praktijk laat Anne Westhoff van de gemeente Veenendaal zien wat hun ervaring met deze instrumenten is. Anne is programmamanager en ook verantwoordelijk voor professionalisering van programmamanagement in Veenendaal.

I.v.m. het coronavirus kunnen we elkaar nu niet live ontmoeten, dus gaan we deze sessie digitaal vormgeven. De bijeenkomst duurt 2 uur. Na aanmelding ontvang je begin juni de uitnodiging en praktische informatie om aan deze sessie deel te nemen. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar. De on-line sessie is gratis en duurt van 15:00 – 17:00.

→ Meer informatie en aanmelden

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2020 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design