Voor de komende periode staan weer mooie netwerkbijeenkomsten gepland.  

5 januari: Simon Roozen en Arjen van Esschoten vertellen over het programma Infrastructuur en Openbare Ruimte (IOR) in het stationsgebied van Utrecht. Hoe houd je daar nu goed grip op?  Wat kan de nieuwe tool Trecxs voor een programma betekenen? Online programma. Start 16:00.
→ Meer informatie

11 februari: Co-creatie in een veranderende omgeving – hoe organiseer je betrokkenheid dichtbij en veraf? Online programma.
→ Meer informatie

3 maart: Workshop Programmamanager onder spanning. Jess Bogaarts verhaalt over haar onderzoek naar het spanningveld flexibiliteit en stabiliteit. Psycholoog Rico Chuijers belicht hoe topsporters daarmee omgaan. Wat betekent dat voorde programmamanager? Online programma. Start 18:30.
→ Meer informatie

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design