Op de site van PGM Open bieden we een nieuwe dienst aan: PGM Open Banen. Daarmee willen we een plek creëren waar je vacatures op het gebied van programmamanagement kunt plaatsen en vinden. Heb je een vacature voor een programmamanager of aanverwante rollen zoals een programmaondersteuner? Laat het ons weten, dan publiceren we hem hier!

Wij merken dat werkgevers niet altijd in contact komen met de programmamanagers die ze zoeken. In ons netwerk zitten de 500 beste programmamanagers van Nederland. Onze nieuwsbrief gaat gemiddeld 8 keer per jaar naar ruim 5.000 lezers..

De mensen die we via onze community bereiken zijn stuk voor stuk sterke persoonlijkheden. Zeker niet hetzelfde en zeker niet allemaal passend op elk vraagstuk van een organisatie, maar wel gedreven om programma’s goed te doen, het vak verder te brengen en zichzelf daarin te ontwikkelen. Het zijn medewerkers in loondienst bij grotere organisaties, zelfstandigen of professionals in dienst van adviesorganisaties. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het vak een warm hart toedragen en soms ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Op onze site en in onze nieuwsbrief delen we vacatures voor programmamanagers en aanverwanten rollen, zoals programmaondersteuners met ons netwerk. Het enige criterium is dat het om een functie of rol op het gebied van programmamanagement gaat. Het kunnen zowel tijdelijke als permanente functies of rollen zijn. Zo willen wij bijdragen aan de match tussen organisaties die op zoek zijn naar een goede kandidaat en mensen die een nieuwe uitdaging zoeken. Wij vervullen een rol als intermediair door vacatures te plaatsen.

Hoe werkt het?

  • U levert zelf de tekst aan in de vorm van een pdf-bestand en stuurt dat aan info@pgmopen.nl
  • Wij plaatsen de vacature op onze site en kondigen hem aan in onze nieuwsbrief.
  • We gaan “er niet tussen zitten”. Eventuele verdere communicatie vindt rechtstreeks plaats tussen geïnteresseerde en de organisatie.

Wij vragen een beperkte vergoeding van diegene die een vacature plaatst. Daarmee betalen wij de kosten voor het onderhouden van het netwerk en de site. We nodigen organisaties die een vacature hebben of meer informatie willen hebben uit met ons contact op te nemen (info@pgmopen.nl).

Ook nodigen we de mensen in ons netwerk uit regelmatig op de site te bekijken of er nieuwe vacatures op staan.

→ Meer informatie en aanmelden

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design