Het PGM Open netwerk bruist van energie. De volgende bijeenkomst is op 2 februari 2023 vanaf 15:00
De kracht van Stilte- stil staan en vooruit gaan
Een workshop door Jan Gronouwe. Stilte is een belangrijke bron voor het vitaal blijven als programmamanager. In de nieuwe tijden, is er steeds meer aandacht voor zingeving in programma’s, maar ook voor zingeving in je rol als programmamanager. Daar hoort stilte bij.
Tijdens de workshop zoeken we de stilte op, staan we stil bij haar toegevoegde waarde en delen we inzichten uit (wetenschappelijk) onderzoek. Jan biedt concreet handelingsperspectief om de kracht van stilte in je werk een plek te geven. Opgeven via de link.

→ Naar PGM Open netwerkbijeenkomsten

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design