Ben jij minder succesvol dan je zou kunnen zijn en presteert jouw programma(team) minder goed dan mogelijk zou zijn ondanks jouw inzet en talent? Grote kans dat je je vooral richt op de bovenstroom en minder oog hebt voor de onderstroom. In de bovenstroom gaat het over de optimale inzet van alle beschikbare middelen. In de onderstroom gaat het over verbindingen van alles wat bij je programma en organisatie hoort. Maar hoe doe je dat?

In deze workshop gaan we systemisch aan de slag. Ietze Oostinga, programmamanager bij de gemeente Apeldoorn en tot master opgeleid in systemisch werken aan het Bert Hellingerinstituut in Groningen, helpt ons om met een andere bril naar je programmavraagstuk te kijken. Het gaat dan bijvoorbeeld over de plek die jij als programmamanager inneemt en ook die van je opdrachtgever of de (afwezigheid van) balans tussen geven en nemen. Hij sluit daarbij aan bij het boek Onderstroommanagement van Jan ter Bogt en Siets Bakker.

De workshop is vooral praktisch. Jouw casus staat centraal en je leert andere vragen te stellen dan die je ‘normaal’ stelt. Bijvoorbeeld aan wie of wat moet je ontrouw zijn als je dit vraagstuk oplost. Het biedt geen ‘quick-wins’ maar wel een andere kijk. Je ontdekt dat ‘what you don’t see is what you get’.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 31 mei van 18:00 – 20:30 uur op het kantoor van TwynstraGudde (Amersfoort). Inloop is vanaf 17.30 uur. Wij zorgen voor een lichte maaltijd in de vorm van broodjes en salade

Vanaf 18:00. Twynstra Gudde, Oliemolenhof 14A, Amersfoort

→ Meer informatie en inschrijven 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design