Op 3 mei organiseert de PGM Community een interactieve sessie met Roelof Benthem, over een nieuw hulpmiddel bij omgevingsmanagement.
Locatie: Twynstra Gudde, Amersfoort.
Zaal open om 17:30. De start is om 18:00 einde uiterlijk 21:00
Eigenbijdrage: €17,50 (inclusief broodjes, koffie en frisdrank)
De kranten staan er iedere dag vol mee: groeiend wantrouwen in instituties, overheden en allerlei bewegingen van onderop. En dat in combinatie met een steeds verdergaande gedigitaliseerde samenleving en de zogenaamde false facts. Kun je dan nog überhaupt iets bereiken met omgevingsmanagement bij programma’s en hoe doe je dat?

Canvas OmgevingsmanagementRoelof Benthem heeft samen met Johanneke de Lint, en Thijs Kraassenberg in hun nieuwe boek uitgewerkt op welke manier professioneel omgevingsmanagement vorm zou moeten krijgen. En zij hebben daarbij een instrument ontwikkeld dat hierbij kan helpen: het Canvas Omgevingsmanagement.Op 3 mei wil Roelof de uitgangspunten van omgevingsmanagement met jullie delen en het gebruik van het Canvas. Ook wil hij graag met programmamanagers verkennen in hoeverre dit instrument bruikbaar is voor programma’s in de praktijk. Wat is de plek van omgevingsmanagement bij een programma, wanneer werk je met het Canvas Omgevingsmanagement en wannee

Roelof Benthem

Het Canvas Omgevingsmanagement biedt een structuur aan om met elkaar gesprek aan te gaan over de inrichting van een omgevingsproces dat recht doet aan het betreffende project en/of programma en de belangen van de relevante stakeholders.

→ Info en aanmelden

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design