Programma’s dragen bij aan realisatie van strategische doelen. In zo’n programma moeten veel keuzes gemaakt en beslissingen genomen worden. Vaak stappen we te snel in de inhoud van de keuze en is er te weinig aandacht voor de onzekerheden, actoren en de omgeving bij het maken van een keuze.

In deze sessie nemen Femke Bekius, Inge van Kooten-Satter en Niels van Loon ons mee in besluitvorming aan de hand van diverse spelpatronen. Femke is op dit onderwerp gepromoveerd en Inge werkt bij de afdeling innovatie van NS. Niels van Loon is van beroep programmamanager en had voor ProRail en NS jarenlang de rol van toezichthouder op een serie grote gezamenlijke programma’s.

Zij laten zien hoe spelpatronen kunnen worden toegepast op de besluitvorming van programma’s en projecten bij NS en ProRail, zoals onlangs bij een groot programma binnen NS (Besturing 3.0).

Locatie is het kantoor van Nederlandse Spoorwegen, gebouw Eempolis, 2e verdieping, Piet Mondriaanplein 13-31, 3812 GZ Amersfoort. De vergaderruimte bevindt zich op de tweede verdieping en is te bereiken met de lift vanuit ingang Dialoog (pal naast de stationsingang aan Noord-zijde).

De locatie is naast centraal station Amersfoort en vlakbij is ook parkeergelegenheid (P&R terrein). De bijeenkomst duurt van 18:00 tot ca 20:45. We vragen een eigen bijdrage van € 25,- ex BTW. Er zijn broodjes

→ Meer informatie en aanmelden

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design