Door Corona vallen veel zaken stil, maar projecten en programma’s moeten door… De mogelijkheden gaan veel verder dan project-/programmateamvergaderingen via ZOOM of MSTeams. In samenwerking met de gemeente Den Haag ontwikkelde TwynstraGudde de ‘PSU online’; een op maat gemaakte aanpak voor een online Project- of Programma Start Up-sessie.

Een PSU die is gebaseerd op het Project en Program Canvas en wordt ondersteund door softwaretool MIRO. MIRO biedt ook de mogelijkheid om digitaal een DIN te maken, een quick scan op je project of programma uit te voeren en een impactanalyse te maken. In deze PGM Open netwerksessie nemen we je aan de hand van praktijkvoorbeelden van afgelopen weken mee in de verschillende toepassingsmogelijkheden en onze ervaringen. Uiteraard gaan we ook op zoek naar jullie ervaringen, voorbeelden en best practices.

Aansluitend bij het onderwerp gaan we deze PGM Open netwerksessie digitaal vormgeven. De sessie duurt 2 uur (15:00 – 17:00 uur) en vindt plaats via ZOOM. Er zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar en deelname is kosteloos. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voor de sessie praktische informatie om aan deze online sessie deel te nemen.

→ Meer informatie en aanmelden

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design