Publicaties

Hier vind je de publicaties waar Jo een bijdrage leverde als co-auteur.

Keuzemenu Programmamanagement (Scriptum 2011)

In dit boek van René Hombergen e.a. is een hoofdstuk opgenomen over Programmatisch Creëren, geschreven door Jo Bos, Hans Licht en Anne Jette van Loon. Het boek beschrijft 6 visies op programmanagement. Het hoofdstuk over Programmatisch Creëren is de eerste publicatie over deze visie op programmamanagement. Meer informatie en bestellen via managementboek.nl.

 

 

Projecten Leiden (Spectrum 2011)

In het boek “Projecten Leiden” van Geert Groote, Corian Hugenholz-Sasse en Daniëlle Klaassen (red.) schreef Jo Bos het hoofdstuk “Leiderschap in projecten”. Aan de orde komen thema’s als competentie-ontwikkeling, situationeel leidinggeven, persoonlijk leiderschap en enkele modellen om te kijken naar de stijl van leidinggeven. Meer informatie en bestellen via managementboek.nl.

 

 

 Wegwijzer voor methoden bij projectmanagement

In 2011 verscheen de herziene versie van het boek “Wegwijzer voor methoden bij projectmanagement”, van Ariane Moussault, Fritjof Brave, Edwin Baardman, e.a bij van Haren Publishing. Dit boek vergelijkt 10 methoden voor projectmanagement met elkaar. Een van de methoden is Projectmatig Creëren (PMC). Het blijkt dat PMC zich onderscheidt door de brede aanpak en het groot aantal relevante aspecten dat door de methode wordt ondersteund. Meer informatie en bestellen via managementboek.nl.

 

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design