Inspiratie

Verhalen, beelden en muziek van betekenis

In mijn werk probeer ik optimaal gebruik te maken van mooie inzichten die veel auteurs en adviseurs hebben ontwikkeld. Gelukkig zijn die niet alleen beschreven in dikke boeken, maar zijn er vaak ook krachtige, korte filmpjes waarin de kern van een visie is verwoord. Hieronder een paar inspirerende voorbeelden.

 

Susan Cain

Introverte mensen hebben veel te bieden ook al functioneren ze liever niet op de voorgrond. Susan Cain vertelt tijdens een beroemde TED-talk.
 

Cyriel Kortleven

Jo werkt regelmatig met Cyriel Kortleven. Hij is een enthousiast spreker en begeleider van groepssessies over creativiteit, verandering, mogelijkheden. Daarin vertelt hij zijn hartstochtelijk verhaal over wat er allemaal mogelijk is als je de grenzen durf van het bestaande durft op te rekken. In de video biedt Cyriel je een blik in zijn ziel en geeft je een beeld van zijn drijfveren en overtuigingen.

Joseph Jaworski

Joseph Jaworksi over grenzeloos samenwerken. Hij vertelt over zingeving en verbinding tussen mensen en de lessen die we van de natuur kunnen leren.

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design