Astrid van Ruijven

Astrid van Ruijven

Astrid heeft een gedragskundige-onderwijskundige achtergrond. Enthousiasme en nuchtere resultaatgerichtheid kenmerken haar stijl. Ze heeft ervaring met advies, opleiding en coaching in het bedrijfsleven en in de publieke sector.

“De ambities en doelstellingen van de klant zijn mijn leidraad. Kijkend naar de context vertaal ik die samen met de leidinggevende of het team naar gewenste veranderingen en vooral ook concrete acties. Ik kijk daarbij naar patronen die zijn ontstaan in de communicatie en samenwerking. Uiteraard zijn competenties en kennis ook van belang. Maar het gaat vooral om de manier waarop mensen werken en samenwerken; waar kan het effectiever en met meer werkplezier.”

“Ik doe dit werk al lang. En nog altijd met veel plezier, omdat mensen en organisaties altijd anders zijn. Ik word vaak gevraagd om op strategisch niveau mee te denken en dit te vertalen naar de uitvoering. Wat moet er gedaan worden en hoe kan iedereen daar vanuit zijn rol en verantwoordelijkheid aan bijdragen?

Astrid is gespecialiseerd in:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Teambegeleiding
  • Verandermanagement en cultuurverandering

Zij maakt hierbij o.a. gebruik van Insights Discovery, gezond verstand en een warm hart. Ook is zij opgeleid in organisatieopstellingen.

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design