Frank Goijarts

Frank Goijarts

Frank is psycholoog/HRD-adviseur. Hij heeft ervaring binnen defensie (opleidingsorganisatie); in de ICT (BSO, nu Atos); met competentie- en performancemanagement (PiCompany). Sinds 2000 is hij zelfstandig professional. Hij werkt zowel voor profit als non-profit.

Hij ontwikkelt trainingen, educatieve video, e-learning, websites en andere HRD instrumenten. Hij is auteur, adviseur en trainer met als specialisatie competentie- en performamcemanagement en het beïnvloeden van gedrag en motivatie. Hij heeft een vlotte pen met oog voor ontwikkelen van mensen en gevoel voor de doelgroep.

“Ik kan goed samenwerken. Ik word er blij van als mensen in onderling verband het beste van zichzelf in (kunnen) zetten. Mijn bijdrage bestaat uit het bouwen van bruggen. Tussen ICT en HRM; tussen beleid en werkvloer; tussen wetenschap en praktijk; tussen mensen. In tegenstelling tot veel van mijn collega’s in de HR-hoek ben ik niet vies van technologie. Het moet echter wel volkomen duidelijk zijn wat de toegevoegde waarde voor de gebruiker is.

In mijn ervaring gebeuren de spannendste dingen als uitersten elkaar opzoeken en in verbinding komen. Zwart en wit zijn dan misschien wel duidelijk, maar in het grijs moet het gebeuren. Je gelijk is pas duurzaam als het je gegund is. Ik hou ervan om creativiteit en humor met werk te combineren. Zet mij niet op routinewerk. Je zou me speels kunnen noemen, maar vergis je niet, ik heb een serieuze ondertoon. Ik ben ook kritisch; de opdracht moet wel ergens over gaan. Ik ben pragmatisch en oplossingsgericht. Soms schiet ik door in mijn aanstekelijk enthousiasme; ik laat me echter graag corrigeren. Zo groot is dat ego nu ook weer niet.

Ik hou van mensen; uiteindelijk zijn zij mijn motivatie. Ik ben ook natuurliefhebber; weet veel van vogels. Daarnaast hou ik van koken; geen goed warm eten zonder gedegen projectmanagement.”

Frank is gespecialiseerd in:

  • Implementatie van verandering op de werkvloer
  • Intrinsieke motivatie en gedragsverandering
  • Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit
  • Communicatie rondom verandering en HR-thema’s
  • Product-, instrument- en dienstontwikkeling op het gebeid van HRM en HRD

Hij heeft een licentie voor het gebruik van de Management Drives Drijfveren scan, De Big Five persoonlijkheidstest. Hij is (mede-)auteur van verschillende boeken over coachen rondom gedragsverandering waaronder Motiverende gespreksvoering voor sociaal agogisch werk.

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design