Skip to main content

Samenwerken met Jo Bos & Co

Sluit je aan

Jo Bos & Co is een hechte samenwerking van zelfstandig adviseurs en trainers. Samen met oprichter Jo Bos werken we aan professioneel project- en programmamanagement en de ontwikkeling van wendbare, adaptieve en opgavegerichte organisaties. 

Omdat we veel vragen van klanten krijgen zijn we geïnteresseerd in mensen die met ons willen samenwerken aan het verbeteren van programmatische en projectmatige opgaven en het ontwikkelen van organisaties.

Ben je een ervaren trainer, adviseur, projectleider en/of programmamanager? Vind je het leuk om programma’s en/of projecten te begeleiden en te implementeren in organisaties? Werk je ook echt vanuit de principes van de methodieken Projectmatig en Programmatisch Creëren en wil je dit uitdragen in organisaties? En ben je minimaal 1 dag in de week beschikbaar?

Dan gaan wij graag met je in gesprek over een eventuele samenwerking! Stuur ons een bericht waarin je aangeeft waarom je interesse hebt en wat je ervaring is. We vinden persoonlijke verbinding belangrijk en gaan daarom uitgebreid met je in gesprek of je past bij ons team.