Over ons

Jo Bos & Co werd in 2011 opgericht door drijvende kracht Jo Bos. Sinds 1995 werkt hij als zelfstandig adviseur op het gebied van project- en programmamanagement, leiderschap en organisatieontwikkeling. Waar nodig werkt hij samen met ervaren adviseurs uit zijn netwerk.

Jo is resultaatgedreven en zoekt altijd naar wat écht van toegevoegde waarde is. Tegelijkertijd geeft hij de diepgang en diepere patronen de aandacht die ze verdienen. Wat hij altijd meeneemt is zijn langjarige ervaring, energie en passie. Hij komt het best tot zijn recht als hij als adviseur écht verbonden kan zijn met klanten. In dat vertrouwen komen namelijk de ‘echte’ vragen en ontwikkelingsthema’s aan de orde. Hij werkt voor opdrachtgevers binnen de overheid, dienstverlenende organisaties, non-profit organisaties en bedrijven. 

Jo werkt actief aan de ontwikkeling van het vakgebied programmamanagement. Hij is actief als auteur, docent en mede-initiatiefnemer van het jaarlijkse PGM Open congres en PGM Community waar hij het uitwisselen van kennis en ervaring stimuleert. 

Bij grotere trajecten werkt hij regelmatig samen met adviseurs uit zijn netwerk. Zij vormen samen de &Co.

Via de submenu’s vind je Jo’s visie op organiseren en veranderen en een beschrijving van de &Co’s.

Inspiratie die werkt

Van Oosthuijselaan 15
3971 PD Driebergen

© 2021 Jo Bos & Co · KvK 30212867 · webdesign Dai Dai Design